Radio Folclor Romania - Televiziunea TTM


PARTENERI

Televiziunea TTM
Televiziunea Tīrgu Mures (TTM)

1. Prezentare Televiziunea Tīrgu Mures
Televiziunea Tīrgu Mures (TTM) īsi propune să pună īn valoare identitatea culturală a judeţului Mures, respectiv să asigure o bună informare a cetăţenilor acestuia cu privire la mediul īn care trăiesc. Prin emisiunile si prin politica noastra editoriala ne concentram atenţia asupra tuturor evenimentelor majore. Surprindem astfel punctele de interes din viaţa comunitaţii pentru a le reflecta sub toate aspectele. Televiziunea Tīrgu Mures (TTM) doreste sa se impuna pe piaţa ca un produs media implicat īn realitaţile socio - economice, administrative, politice si culturale ale zonei, avānd totodata si un caracter multicultural distinct.
2. Misiunea Televiziunii Tīrgu Mures

Misiunea noastră este aceea de a satisface nevoia de informare a muresenilor pentru că Televiziunea Tīrgu Mures si-a stabilit īncă de la prima emisie ca principal obiectiv să fie īn slujba comunităţii muresene. Asa cum ne-am ales īncă de la īnceput sloganul - Televiziunea Tīrgu Mures – Televiziunea Muresenilor, acesta ne-a onorat, dar si ne-a obligat să muncim īn interesul comunităţii ale cărei probleme, căutānd soluţii, reusite, esecuri le reflectăm.
De asemenea, Televiziunea Tīrgu Mures si-a stabilit ca misiune să furnizeze telespectatorilor din judeţul Mures informaţie de calitate, corectă, promptă si īntr-un format accesibil. Prin intermediul jurnalelor de stiri, telespectatorii sunt informaţi īn timp real, obiectiv si echidistant despre ceea ce s-a īntāmplat sau se īntāmplă important īn comunitatea lor.
Prin programele de emisiuni culturale, educative, de sănătate, administrativo-politice, cu formate interactive, urmărim să analizăm īmpreună cu telespectatorii nostri ultimele evenimente si consecinţele lor si să căutăm soluţii care să fie la īndemānă. Astfel, ne-am propus să generăm emulaţie, să īncurajăm implicarea responsabilă si să stimulăm gāndirea analitică a telespectatorilor nostri.

Viziunea Televiziunii Tīrgu Mures

Publicul muresean are nevoie de informaţiile locale, care īl privesc si afectează īntr-o mai mare măsură, decāt cele naţionale. Un post de televiziune generalist, local permite o abordare mai strānsă, mai ţintită asupra vieţii social-economice, culturale, sportive si de divertisment īn care telespectatorii īsi desfăsoară activitatea. Practic, Televiziunea Tīrgu Mures vine să completeze nevoia de informare, culturalizare, divertisment a unui public avid de a sti ceea ce se īntāmplă īn judeţul lor.
O detaliere a conţinuturilor, o mai mare focusare asupra problemelor de proximitate, caracteristice unui judeţ asa cum este judeţul Mures, o implicare mai mare īn cunoasterea nevoilor cu care muresenii se confruntă, dar si un supliment de informaţii de ordin cultural-educativ, la care vine completarea divertismentului cu accente locale si regionale fac din Televiziunea Tīrgu Mures un element important de comunicare, informare, educare, atāt de necesar īntr-o societate īn plină dezvoltare informaţională.
Īn condiţiile īn care piaţa mass media este īnţesată de o mulţime de posturi de nisă, specializate pe anumite domenii, Televiziunea Tīrgu Mures (TTM) si-a propus să fie un post generalist īn care majoritatea emisiunilor sunt producţie proprie, iar ponderea cea mai mare o au emisiunile informative, urmate de programele educative si culturale, precum si cele de divertisment, emisia fiind asigurată 24 de ore din 24. Īn completarea postului de televiziune vine si site-ul TV MURES care poate servi drept ghid, asupra conţinuturilor editoriale ce sunt difuzate de către postul tv.
Radio Folclor pe Facebook
Parteneri media online

FacebookAlaura-te pe TweetterMail to Yahoo


pensiunea ancuta din botiza: sarmale, populara, iulia corau

radio online: dance, populara, manele...


[Radio Manele] [Radio Online][ Ascultalive.ro ]
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
Mesaje scurte
Trebuie să te conectezi
pentru a posta un mesaj.

Nu există mesaje postate.
Utilizatori conectaţi
· Vizitatori conectaţi: 2

· Membri conectaţi: 0

· Membri înregistraţi: 149
· Cel mai nou membru: Lia_Liana
Statistica Radio Folclor
Page Rank
Pentru Donatii

Turism Romania